Onze gehele productie vindt plaats
in en om Meijel (Limburg)

Door onze zonnepanelen
produceren wij energie neutraal

Bewust Van Eigen Bodem

zonnepanelen

Wij kiezen voor zonnepanelen om duurzaamheid te bevorderen, kosten te verlagen en bij te dragen aan een groenere wereld. Ontdek waarom wij investeren in een zonnige toekomst.

 

Onze gasten kunnen hun auto bij ons gratis bijladen

Bewust Van Eigen Bodem

100% electrisch wagenpark

Wij omarmen elektrische bedrijfswagens voor een duurzame toekomst. Verminder kosten, minimaliseer emissies en draag bij aan een groenere mobiliteit.

Volvo XC40 Recharge

LED verlichting

Bewust Van Eigen Bodem

LED Verlichting

De gehele verlichting op de Prins Bernhardstraat is vervangen door LED verlichting in ieder vertrek om zo nog zuiniger met onze elektriciteit om te gaan.

Bewust Van Eigen Bodem

UPV

UPV staat voor Uitgebreide Producenten Verantwoordelijkheid. Wij zijn natuurlijk vanaf het eerste moment aangesloten bij de Stichting UPV. Deze wetgeving maakt ons als producent van bedrijfskleding verantwoordelijk voor inzameling, verwerking, recycling en het hergebruik van de producten die in Nederland in de handel gebracht worden. Zo gaat de Stichting UPV er bijvoorbeeld voor zorgen dat er voldoende inleverpunten bij onze dealers komen om jullie gebruikte bedrijfskleding in te zamelen. Hiermee kunnen onze leveranciers dus weer nieuwe garens en doeken weven voor hun duurzame stoffen. Schriks Konfektie is dan ook trots aangesloten te zijn bij Stichting UPV.
UPV

Ben je benieuwd welke schorten en sloven 'bewust' door Schriks Konfektie geproduceerd kunnen worden?